MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

W tak odważnym ubraniu jeszcze jej nie widzieliście. Kożuchowska dużo pokazała

NOWE
W tak odważnym ubraniu jeszcze jej nie widzieliście. Kożuchowska dużo pokazała

Za przemyt fajek kupowali luksusowe auta. Lubelskie służby rozbiły grupy przestępcze

NOWE
Za przemyt fajek kupowali luksusowe auta. Lubelskie służby rozbiły grupy przestępcze

Polecamy

Te zabiegi medycyny estetycznej zrobisz latem. Oto rady ekspertki

Te zabiegi medycyny estetycznej zrobisz latem. Oto rady ekspertki

Chrupiące kotlety z bobu. Tak pysznych jeszcze nie jadłeś

Chrupiące kotlety z bobu. Tak pysznych jeszcze nie jadłeś

IMGW ostrzega. Na Pomorzu znów ulewy i burze

IMGW ostrzega. Na Pomorzu znów ulewy i burze